News

20 May 2022


Veure Tots

L’Aurea Mota (GlobaLS), professora visitant a la Universidad Alberto Hurtado (Xile)

L’Aurea Mota, sociòloga i investigadora del Laboratori de Recerca en Estudis Literaris Globals (GlobaLS), ha estat convidada com a professora visitant a la Facultad de Ciencias Sociales de la Universidad Alberto Hurtado (Santiago de Xile). Del 13 al 19 de maig hi participa de forma online i, a partir del dia 20, continua la seva estada de manera presencial fins el 6 de juny.

Mota és una sociòloga d’orientació interdisciplinària. Les seves publicacions tracten sobre el pensament social i polític llatinoamericà, la condició humana a l’era de l’antropocè, la sociologia històrica i la teoria social.

Entre les activitats que durà a terme, Mota serà professora d’un seminari intensiu per al Máster sobre Sociología Histórica Comparada; impartirà una lliçó magistral sobre canvis socials a l’Amèrica Llatina a la inauguració de l’any acadèmic de la Facultat; participarà al workshop Antologías del Pensamiento Latino Americano; i presentarà el treball “El Constitucionalismo Latinoamericano y el Proceso Chileno”.