News

3 November 2022


Veure Tots

Jimena del Solar Escardó, nova ajudant de recerca de GlobaLS

La Jimena del Solar Escardó s’ha incorporat a GlobaLS com a ajudant de recerca al projecte ERC “StG ​​Social Networks of the Past. Mapping Hispanic and Lusophone Literary Modernity, 1898-1959”.

La Jimena és lingüista i artista visual. Va començar els estudis d’art a la Universidad Católica del Perú i els va completar a la Universitat de Barcelona, ​​amb un Postgrau en Estudis i Projectes de Cultura Visual. Posteriorment es va llicenciar en Lingüística per la Universitat de Barcelona.

Des de l’any 2007 ha desenvolupat tasques de recerca a l’àrea de les tecnologies de la parla i del llenguatge, tant a nivell acadèmic (UB, UPF, UAB, UNED), com a projectes del sector privat (Verbio). Forma part del col·lectiu d’art contemporani Escardó & Machó.