News

21 October 2022


Veure Tots

Entrevista a Diana Roig-Sanz i Ainamar Clariana, de GlobaLS, a UOC News: «Repensem la historia del cinema»

La UOC News ha publicat l’entrevista a Diana Roig-Sanz i Ainamar Clariana, coordinadora i investigadora predoctoral, respectivament, del Laboratori de Recerca en Estudis Literaris Globals (GlobaLS) de l’IN3-UOC.

A l’entrevista, Roig-Sanz i Clariana parlen sobre el congrés internacional que han co-organitzat: “Rethinking Film History through Global and Digital Approaches (Early 1920s – Early 1970s)”, celebrat a la Biblioteca de Catalunya i la Universitat Oberta de Catalunya del 4 al 7 de octubre de 2022.

Les dues investigadores profunditzen sobre els objectius, metodologies i temàtiques principals del congrés, centrant-se en les perspectives globals, digitals i de gènere aplicades a l’estudi de la historia del cinema.