News

10 November 2021


View All

GlobaLS a The Conversation Spain: “Ocho libros para entender el mundo de hoy”

S’ha publicat a The Conversation Spain l’article “Ocho libros para entender el mundo de hoy”, a càrrec dels investigadors del grup de recerca Global Literary Studies Research Lab: Diana Roig-Sanz (coordinadora del grup i IP del projecte de finançament europeu ERC StG MapModern – “Social Networks of the Past”, Neus Rotger (professora agregada i co-IP del projecte “The Novel as a Global Form”, finançat pel MICINN), Laura Fólica (investigadora postdoctoral i membre del projecte ERC StG MapModern), Ainamar Clariana (investigadora predoctoral i membre del projecte ERC StG MapModern), Aina Vidal-Pérez (investigadora predoctoral i membre del projecte “The Novel as a Global Form”), Elisabet Carbó-Catalan (investigadora predoctoral i membre del projecte ERC StG MapModern), Pablo Suárez-Mansilla (investigador predoctoral i membre del projecte ERC StG MapModern) i Cristina Sánchez (responsable de comunicació de GlobaLS i del projecte ERC StG MapModern).

 

> Llegir l’article