News

22 April 2021


View All

Ana Kvirikashvili ha guanyat la beca Fulbright per anar a la Universitat de Califòrnia a Berkeley

Ana Kvirikashvili ha aconseguit una beca Fulbright per realitzar una estada de recerca de sis mesos a la Universitat de Califòrnia a Berkeley.

Amb aquesta estada, que comença al gener de 2022 i serà presencial, Kvirikashvili podrà investigar i aprofundir en el marc teòric i conceptual dels capítols de la seva tesi “La circulació de la literatura georgiana: entre local i global (1995-2020)” on estudia els origens del camp literari georgià abans i després de 1995 i les relacions interculturals a la regió del Caucas.

Durant aquests sis mesos, Kvirikashvili comptarà amb el suport del professor Harsha Ram, co-director de la seva tesi i expert en literatura i història georgianes, modernisme georgià, teories de la literatura global i cosmopolitisme, així com en les relacions centre-perifèria entre Rússia i les cultures d’Euràsia.

A la Universitat de Califòrnia a Berkeley, l’Ana també podrà assistir al seminari “Russia’s Literary/Cultural Borderlands”, organitzat per Harsha Ram, i consultar les extenses col·leccions especialitzades en Rússia i les repúbliques soviètiques/postsoviètiques de la biblioteca de la universitat.