News

5 enero 2022


Ver Todos

Paula Bruno (Universidad Torcuato Di Tella), nova investigadora visitant a GlobaLS i al projecte ERC StG MapModern

Del 15 de gener al 14 de juny de 2022, la historiadora i assagista Paula Bruno s’integrarà com a investigadora visitant al Laboratori de Recerca en Estudis Literaris Globals (GlobaLS) i al projecte ERC StG MapModern “Social Networks of the Past. Mapping Hispanic and Lusophone Literary Modernity, 1898-1959” (Grant Agreement: 803860).

Bruno és investigadora del Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET) d’Argentina i investigadora associada de la Universidad Torcuato Di Tella (Argentina).

També és directora de la Red de Estudios Biográficos de América Latina (REBAL), directora del Grupo Interuniversitario de Estudios sobre Diplomacias y Culturas de la Universidad Torcuato Di Tella, i membre dels grups de recerca Élites, identidades y procesos políticos en la historia del siglo XX i Historia Global y Transnacional de la Universidad Complutense de Madrid (Espanya).

Les seves línies de recerca són la història intel·lectual i dels intel·lectuals, la història cultural de la vida diplomàtica i els estudis biogràfics.

Entre altres, Paula Bruno és autora dels llibres Paul Groussac. Un estratega intelectual (2004), Pioneros culturales de la Argentina. Biografías de una época, 1860-1910 (2011), Martín García Mérou. Vida diplomática e intelectual en las Américas (2018), i editora de Visitas culturales en la Argentina, 1898-1936 (2014) i Sociabilidades y vida cultural. Buenos Aires, 1860-1930 (2014).