News

5 enero 2022


Ver Todos

Diana Roig-Sanz i Laura Fólica (GlobaLS) a la UOC News: «L’anàlisi de dades massives permet qüestionar la visió eurocèntrica dels intercanvis culturals»

La UOC News s’ha fet ressò de la publicació a la revista Translation Spaces de l‘article «Big translation history. Data science applied to translated literature in the Spanish-speaking world, 1898–1945«, de Diana Roig-Sanz i Laura Fólica, investigadores del Laboratori de Recerca en Estudis Literaris Globals (GlobaLS) i del projecte ERC StG MapModern “Social Networks of the Past. Mapping Hispanic and Lusophone Literary Modernity, 1898-1959” (Grant Agreement: 803860).

En aquesta notícia, Roig-Sanz i Fólica exposen la seva recerca i expliquen a un públic més general el concepte de big translation history, una metodologia i eina conceptual per analitzar grans quantitats de dades i metadades.

> Llegir l‘article