News

22 January 2021


Veure Tots

Ainamar Clariana realitza una estada de recerca a la Universitat d’Oxford Brooks

Ainamar Clariana, investigadora de GlobaLS i del projecte ERC – Social Networks of the Past: Mapping Hispanic and Lusophone Literary Modernity, 1898-1959 (Grant agreement nº 803860), es troba d’estada de recerca virtual a la Universitat d’Oxford Brooks en el marc del projecte European Cinema Audiences.

Aquest projecte de recerca comparatiu, liderat pels IP Daniela Treveri Gennari (Universitat d’Oxford Brooks), Lies Van de Vijver (Universitat de Gant) i Pierluigi Ercole (Universitat De Montfort) i finançat per l’Arts & Humanities Research Council, explora les cultures fílmiques a partir de les dades extretes de les pràctiques d’exhibició que es van portar a terme als cinemes de set ciutats europees (Gant, Bari, Leicester, Rotterdam, Magdeburg, i Gothenburg) durant la dècada dels anys cinquanta.