News

19 January 2022


View All

Natàlia Cantó-Milà s’incorpora a GlobaLS i inaugura la línia de recerca “Global Social Imaginaries”

Natàlia Cantó-Milà, professora agregada de l’àmbit de Ciències Socials a la UOC, s’ha incorporat recentment al Laboratori de Recerca en Estudis Literaris GlobaLS (GlobaLS).

Cantó-Milà es va doctorar a la Universitat de Bielefeld (Alemanya), va treballar a la Universitat de Leipzig, i a la UOC és responsable de les àrees de teoria social i mètodes qualitatius i editora de la revista acadèmica Digithum. Els seus principals interessos de recerca són la sociologia relacional, la teoria social, els imaginaris del futur, la sociologia de la cultura i la sociologia de les emocions.

Amb la seva incorporació, Cantó-Milà suma una nova línia de recerca a GlobaLS, titulada Global Social Imaginaries, que s’ocupa d’estudiar els imaginaris del futur i d’incloure aquest concepte com una part integral de les anàlisis dels processos relacionals dins i entre les constel·lacions socials globals.

Juntament amb Natàlia Cantó-Milà, també s’incorporen a GlobaLS tres doctorands als que els dirigeix la tesi doctoral: Selin Yagci, amb una tesi doctoral que tracta sobre els imaginaris punk; Jessie Lee Poeltner, amb una tesi doctoral que tracta sobre les formes d’habitar el món de les persones amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA); i Einer Mosquera Acevedo, amb una tesi doctoral que tracta sobre els imaginaris de futur dels excombatents de les Forces Armades Revolucionàries de Colòmbia (FARC).