News

1 February 2021


View All

Benvingut, Marvin Agüero!

Recentment s’ha incorporat a GlobaLS Marvin Agüero, enginyer i estudiant del programa de doctorat en Tecnologies de l’Informació i la Comunicació de la Universitat de Granada, per dur a terme tasques relacionades amb el Processament de Llenguatge Natural i el Processament de Dades en el marc del nostre projecte ERC StG MapModern.

Agüero ha sigut membre del Biomedical Text Mining Unit del Centre de Supercomputació de Barcelona i del Laboratori de Bases de Dades de la Universitat de La Corunya, així com investigador visitant al grup Graphical Methods, Optimization and Learning de la Universitat de Cadis.

Les seves línies de recerca estan relacionades amb la mineria de text (text mining), el processament de llenguatge natural (natural language processing), les ciències de la computació i l’aprenentatge automàtic (machine learning), amb un interès particular en el processament de documents escrits en espanyol o llengües amb pocs recursos.